Nedelja, 05/03 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
05/03Volfzburg vs Ajntraht FrankfurtUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
02/03/2023 19:56
Posle odličnog početka u novoj godini Volfsburg je potpuno pao u formi. Ajntraht pokuašava da ponovo dođe do Lige šampiona. Meč u gradu automobila igra se u nedelju u 17.30.
Volfsburg

Vukovi su u Kelnu prekinuli neugodan niz od pet mečeva bez pobede sa četiri poraza i jednim remijem. U tih pet utakmica uračunali smo i poraz u DFB kupu od Union Berlina. Malo ko je pretpostavljao da će Volfsburg tako pasti u formi i to posle onakvog početka u drugom delu. Tada su pobedili Frajburg sa 6:0 i Hertu na strani sa 5:0 i najavali velike domete. Opet se u nebesa dizao trener Niko Kovač, ali je hrvatski stručanjk ponovo na meti kritičara posle osvajanja samo boda, i to protiv Šalkea na svom terenu, u pet uzastopnih kola. Prošle subote su gostovali u Kelnu i uspeli najzad da pobede. Slavili su sa 2:0 protiv Jarčeva i opet se uključili u borbu za plasman u Evropu.

Ajntraht

Orlovi su poraženi od Napolija u prvom meču osmine finala Lige šampiona na svojoj Komercbank areni i male su im šanse da se plasiraju u četvrtfinale ovog eminentnog takmičenja u svom premijernom nastupu. I ovo što su do sada uradili je sjajno i pokazali su da mogu da se nose sa najboljim evropskim ekipama. Da bi ponovo došli u situaciju da se nadmeću sa najboljima, moraće da budu među prve četiri ekipe u ovoj sezoni. Sada su na šestom mestu sa četiri boda manje od Lajpciga pred ovo kolo. Šanse postoje, ali moraju da pobeđuju i na strani, što u drugom delu sezone nisu uradili nijednom. Kod Bajerna i Frajburga su uzeli po bod, dok su poraze doživeli u Kelnu i Lajpcigu. U isto vreme bili su neprikosnoveni u Frankfurtu.

Predlog

Trener Kovač je sa Ajntrahtom uradio velike stvari u Ligi Evrope i izborio se za angažan sa Bajerom. Kasnije je bio u Monaku, a sada je ponovo u Bundesligi, na klupi Volfsburga. U prvom delu sezone Vukovi su iznenadili Ajntraht u Frankfurtu i slavili minimalnu pobedu. I prošle sezone je Volfsburg bio uspešan u gradu na Majni, ali je Ajntraht ostao neporažen na Volfsburg areni. Sada će biti golova, barem tri, a za tip 3+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.