Subota, 04/03 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
04/03Mančester Siti vs Njukasl Junajted1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
03/03/2023 23:50
U subotu je fenomenalna ponuda za klađenje, pošto nas širom Evrope očekuje nekoliko veoma dobrih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Mančester Sitija i Njukasla. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 13 časova i 30 minuta.
Mančester Siti

Kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da fudbaleri Mančester Siti posle dve vezane titule šampiona Engleske ovog puta ostane bez naslova prvaka, pošto se u ovom trenutku Građani nalaze na drugom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Arsenal.
U prošlom kolu su izabranici Pepa Gvardiole odigrali sjajan meč na gostovanju kod Bornamuta, i bez većih problema slavili na tom duelu, pošto je na kraju bilo 1:4.
Na domaćem terenu je do sada aktuelni šampion ostvario deset trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Njukasl

Utisak je da kako vreme prolazi tako i Njukasl pruža sve slabije partije u ovogodišnjem izdanju engleske Premijer lige, što bi popularne Svrake moglo da košta i plasmana u Ligu šampiona.
Naime, u ovom trenutku se tim sa Sent Džejms Parka nalazi na petom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Totenhem, koji ruku na srce ima i dva meča viška.
U prošlom kolu je Njukasl inače poražen na svom terenu od Liverpula, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Ukoliko želi da ostane u trci za titulom šampiona Engleske, Siti prosto mora da slavi na ovom susretu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.