Sreda, 08/03 - Fudbal, Međunarodni, CONCACAF Champions League
08/03Tigres UANL vs Orlando City1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
06/03/2023 17:30
U utorak je nešto slabija ponuda za klađenje pa smo za vas analizirali jedan par iz KONKAKAF Lige šampiona, gde će snage odmeriti Tigres i Orlando. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 04:00h.
Tigres

Fudbaleri Tigresa imaju velike ambicije u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, i svakako da je meksički predstavnik jedan od glavnih favorita za najveći mogući plasman.
Što se tiče prvenstva, u ovom trenutku se jedna od najtrofejnijih meksičkih ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Monterej.
U prošlom kolu je Tigres odigrao jedan dobar meč i slavio na gostovanju kod Nekakse, a taj susret je završen rezultatom 0:1.

Orlando

MLS liga je u pravoj ekspanziji, i očekuje se da i predstavnike ove lige vidimo u samo završnici američke Lige šampionata.
Orlando na startu MLS-a pruža dosta dobre partije, a ova ekipa je do sada odigrala dva meča i upisala jedan trijumf i jedan remi, što je trenutno dovoljno za šesto mesto na tabeli istočne konferencije, iako je još rano govoriti o tabeli.
U prošlom kolu je Orlando na svom terenu samo remizirao protiv Sinsinatija, a taj susret je mimo svih očekivanja završen bez pogodaka.

Naš predlog

Utisak je da Tigres ima daleko više iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju zbog čega meksičkom predstavniku i dajemo prednost u ovom susretu i predlažemo vam da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila fantastičnu kvotu 2.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.