Sreda, 08/03 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
08/03LDU Kito vs DelfinUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
06/03/2023 17:45
U noći između utorka i srede nas očekuju završni mečevi kvalifikacija za Kopa Sudamerikanu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između ekipe LDU-a i Delfina. Početak meča je zakazan za 03:00h.
LDU

Ekipa LDU-a igra jako loše na početku novog šampionata, a to nam najbolje pokazuje podatak da jedan od najpoznatijih ekvadorskih klubova trenutno nalazi na trinaestom mestu na tabeli, sa samo jednim osvojenim bodom.
U prvom kolu je LDU odigrao loš meč na gostovanju kod Kuenke i doživeo poraz, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Međutim, kada su svi očekivali daleko bolju partiju u drugom kolu, LDU je samo remizirao na svom terenu protiv Aukasa, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Delfin

Slobodno možemo konstatovati da su fudbaleri Delfina najveće razočarenje uvodne faze ekvadorskog šampionata, a priliku za iskupljenje navijačima ovaj tim će imati protiv LDU-a u okviru kvalifikacija za Kopa Sudamerikanu.
Što se tiče ekvadorskog šampionata, trenutno se ova ekipa nalazi na katastrofalnom poslednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
U prošlom kolu je Delfin doživeo pravu katastrofu na gostovanju kod Barselone, kada je bilo više nego ubedljivih 5:0.

Naš predlog

I jedni i drugi će dati sve od sebe da dođu do plasmana u Kopa Sudamerikanu, a u takvoj situaciji golova ne bi smelo da manjka, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.