Sreda, 08/03 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
08/03Hibernijan vs RendžersUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
06/03/2023 22:32
U sredu nas očekuje nekoliko veoma interesantnih mečeva u okviru škotskog prvenstva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hibernijana i Rendžersa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Hibernijan

Fudbaleri Hibernijana igraju fantastično ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno četvrto mesto na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u plej-of.
U poslednje vreme ova ekipa pruža zaista sjajne partije, pa je tako na pet poslednjih susreta u prvenstvu Hibernijan ostvario čak četiri trijumfa uz samo jedan remi i to na gostovanju kod Ros Kauntija kada je bilo 1:1.
Inače u prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Livingstona, a taj susret je završen rezultatom 1:4.

Rendžers

Rendžers će po svemu sudeći i drugu godinu zaredom ostati bez naslova prvaka u Škotskoj, pošto se u ovom trenutku tim sa Ajbroksa nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Seltik, koji igra na jednom veoma visokom nivou ove sezone.
Ruku na srce i Rendžers igra dosta dobro u poslednje vreme pa je tako ova ekipa na pet poslednjih susreta ostvarila isto toliko trijumfa.
Poslednji u nizu desio se u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Kilmarnoka, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa u poslednje vreme igra mečeve sa velikim brojem golova, a sva je prilika da nas nešto slično očekuje i ovog puta, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.