Četvrtak, 09/03 - Fudbal, Brazil, Karioka
09/03Flamengo vs Fluminense1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/03/2023 16:06
Ovih dana je nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Flamenga i Fluminensea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:10h.
Flamengo

Poznato je da je Flamengo apsolutni vladar Južne Amerike pošto je ova ekipa uspela da dođe do svog novog trofeja u Kopa Libertadores.
Ipak, primarni cilj će ovog puta biti naslov prvaka u brazilskoj Seriji A, koji već dve godine uzastopno nije završio u vitrinama kluba sa Marakane.
Trenutno se uveliko igra državno prvenstvo, a u ovom trenutku se Gabrijel Barbosa i drugari nalaze na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Fluminense koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu.

Fluminense

Što se tiče Fluminensea, i ova slavna ekipa će dati sve od sebe da se umeša u borbu za naslov prvaka, međutim, veliko je pitanje koliko je to realno u ovom trenutku.
Ipak, treba napomenuti da Fluminense igra sjajno u poslednje vreme, što nam odslikava i tabela šampionata Karioka, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Flamengo, kod koga i gostuje u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je nekadašnji šampion Brazila slavio na gostovanju kod Bangua, kada je bilo 0:5.

Naš predlog

Očekuje nas sasvim sigurno jedan poprilično neizvestan duel u kom ne bi trebalo da bude previše golova, ali ipak prednost dajemo domaćoj ekipi koja je barem na papiru daleko bolji rival.
Kladionica Meridianbet jedinicu plaća sa fantastičnom kvotom 2.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.