Četvrtak, 09/03 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
09/03Roma vs Real Sosijedad1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
08/03/2023 17:42
U četvrtak su na programu prvi mečevi osmine finala Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali susret koji će biti odigran na Olimpiku, gde će fudbaleri Rome ugostiti Sosijedad. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Roma

Fudbaleri Rome igraju sjajno u poslednje vreme, a ono što je najbitnije je da se trenutno ova ekipa nalazi na mestu koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što i jeste primarni cilj Rimljana.
U prošlom kolu su izabranici Žozea Murinja odigrali jedan izuzetno dobar meč na svom terenu protiv Juventusa i slavili minimalnim rezultatom.
Što se tiče Liga Evrope, u šesnaestini finala je Vučica odigrala dvomeč protiv Salcburga, i nakon poraza u Austriji, Rimljani su bez većih problema slavili na svom terenu i zasluženo došli do plasmana u osminu finala.

Sosijedad

Poput Rome i Sosijedad pruža dosta dobre partije u ovogodišnjem izdanju španske La Lige pošto se u ovom trenutku klub sa "Anoete" nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na petoplasirani Betis, pa se vrlo lako može desiti da i Davida Silvu i drugare naredne sezone gledamo u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.
Nažalost, u prošlom kolu je ova ekipa samo remizirala na svom terenu protiv Kadiza, a taj duel je mimo svih očekivanja završen bez golova, čime je Sosijedad dobrano zakomplikovao posao oko borbe za Ligu šampiona.

Naš predlog

Poznato je koliko dobro Roma pod Murinjom igra na domaćem terenu, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.