Petak, 10/03 - Fudbal, Italija, Serija A
10/03Specija vs InterDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
09/03/2023 09:45
Premijerni meč 26. kola italijanske Serije A se igra u Liguriji, gde će Specija ugostiti Inter. Početak ovog duela je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Specija

Fudbaleri Specije će učiniti sve da ostanu i ove sezone u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala, međutim, to će biti izuzetno težak zadatak.
U ovom trenutku se tim iz Ligurije nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi opstanak u društvu najboljih, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Verone, kada nije bilo golova.
To je za Speciju kako sada stvari stoje zlata vredan bod, pošto se upravo Verona nalazi poziciju ispod njih i glavni im je konkurent u borbi za opstanak.

Inter

Sigurno je da smo više očekivali od Intera kada je ova sezona u pitanju, međutim, Neroazurima ostaje samo da se bore za plasman u Ligu šampiona, pošto je zaista teško očekivati da se milanski gigant umeša u borbu za Skudeto, pošto u ovom trenutku Napoli ima čak petnaest bodova viška.
U prošlom kolu je četa Simonea Inzagija bez većih problema slavila na svom terenu protiv Lećea, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Naravno, ne treba zaboraviti da Inter već u utorak očekuje revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Porta.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da Simone Inzagi malo sačuva tim za meč protiv Porta u okviru osmine finala Lige šampiona, pa deluje da je od pobede gostiju daleko sigurnija varijanta igra GG koju kladionica Maxbet plaća sa sjajnom kvotom 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.