Petak, 10/03 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
10/03Porto vs EstorilUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
09/03/2023 11:12
U petak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Porta i Estorila. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21:15h.
Porto

Fudbaleri Porta igraju dosta dobro ove sezone, međutim, veliko je pitanje da li će to biti dovoljno za novu titulu prvaka Portugala, pošto se u ovom trenutku popularni Zmajevi nalaze na drugom mestu na tabeli Primeire, uz čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Benfiku.
U prošlom kolu je Porto odigrao još jedan dosta dobar meč i slavio na gostovanju kod Šavesa, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Nažalost pre toga su Zmajevi mimo svih očekivanja poraženi na svom terenu od Žil Visentea, kada je bilo 1:2.

Estoril

Kako sada stvari stoje deluje da ćemo ekipu Estorila i sledeće sezone gledati u najkvalitetnijem rangu portugalskog fudbala.
Naime, nekadašnji učesnik Liga Evrope se u ovom trenutku nalazi na petnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi opstanak u društvu najboljih.
Međutim, Estoril trentno ima čak šest bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, što bi morala da bude fina zaliha pred nastavak šampiona.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena od Vizele na svom terenu sa 0:3.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da je domaćin i pored toga što ga već u utorak očekuje važan meč nokaut faze Lige šampiona sa Interom, veliki favorit na ovom susretu, a deluje da bi duel na Dragau mogao da nam donese i baš dosta golova, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.