Subota, 11/03 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
11/03Ajntraht Frankfurt vs ŠtutgartUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
09/03/2023 13:00
Orlove čeka revanš u Napulju ali tamo, realno, nemaju mnogo izgleda. Zato je duel sa Švabama važniji. Meč Bundeslige igra se u subotu u 15.30.
Ajntraht

Za svoje prvo učešće u Ligi šampiona fudbaleri Ajntrahta su prebacili očekivanja. Uspeli su da prođu grupu i plasiraju se u nokaut fazu, ali im žreb nije bio najnaklonjeniji pa im je za rivala podario ove sezone fantastišni Napoli, lidera i, sasvim sigurno, budućeg šampiona Italije. Već u prvom meču u Frankfurtu Napoli je slavio sa 2:0 pa su šanse Orlova da prožu među osam najboljih minimalne. Možda je pametnije da se u potpunosti posvete domaćem prvenstvu i pokušaju da dođu do četvrte pozicije i onda još jednom budu deo evropske elite, ovog puta preko plasmana u Bundesligi. U prošlom kolu Ajntraht je igrao 2:2 u Volfsburgu, ali su lako mogli i do trijumfa, prvog na strani u 2023. godini. U gostima ne pružaju najbolje partije, ali je zato tim  Olivera Glasnera maksimalan kada su domaće utakmice u Bundesligi u pitanju. U drugom delu sezone igrali su tri puta pred svojim navijačima i ostvarili su tri pobede bez primljenog gola.

Štutgart

Švabe brinu druge brige. Njima ponovo \'\'visi\'\' status bundesligaša, a prošle sezone su ga overili u sudijskoj nadokandi poslednjeg kola. Sada u Štutgartu žele da izbegnu takav scenario i da ranije obezbede nastup u eliti nemačkog fudbala za narednu godinu. Taj cilj neće biti lako ispuniti, Štutgart je trenutno tik iznad crte, ali sa istim borjem bodova kao i tri poslednjeplasirana tima. Posle 23 odigrana kola oni, Hofenhajm, Šalke i Bohum imaju po 19 bodova, dok je Herta sakupila jedan bod više. Među ovih pet ekipa treba tražiti dve koje će direktno u Cvajtu i jednu koja će morati spas da traži u baražu. Švabe imaju samo jednu pobedu u osam prvenstvenih utakmica ovog proleća. Savladali su samo na svom terenu, a jedini bd sa strane doneli su sa gostovanju u Sinshajmu gde su protiv Hofenhajma igrali 2:2.

Predlog

U jesenjem delu prvenstva meč u Štutgartu između ova dva tima završen je pobedom Ajntrahta od 3:1. I prošlog proleća Orlovi su slavili u Štutgartu sa tri postignuta gola, bilo je 3:2, ali su zato Švabe odnosile po bod sa dva poslednja gostovanja u gradu na Majni, oba puta bilo je 1:1. Ima Ajntraht odličan napad, tu je fantastični Kolo-Muani, i verujemo da će bar dva puta pogoditi mrežu Štutgarta na ovom meču. Za igru T12+ kvota je 1.88 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.