Nedelja, 12/03 - Fudbal, Španija, La Liga
12/03Mallorca vs Real Sosijedad1X2tip: X
7 / 10 Ulog
10/03/2023 13:29
Oba tima u meč ulaze posle loših rezultata u poslednje vreme. Meč na Balearskim Ostrvima igra se u nedelju od 14 časova.
Majorka

Ostrvljani su vezali dva poraza u La Ligi, jedan možda očekivan na gostovanju Espanjolu u Barseloni, i jedan potpuno neočekivan od poslednjeplasiranog Elčea kome je to bila prva pobeda na strani i tek druga u sezoni. Saova dva neuspeha Majorka je znatno umanjila svoje šanse da se plasira u neki evropski kup, što je u jednom momentu izgledalo kao realnost. Uspeli su da na svom terenu pobede šampiona Real, a odmah zatiom i Viljareal, ali je Elče ispao teži rival i odneo sva tri boda sa Baleara. Majorka je deseta sa 31 bodom, šest bodova imaju više od prvog tima ispod crte, ako i šest bodova manje od poslednjeg tima u zoni plasmana u Evropu. Naredne utakmice odrediće njihov dalji put i hoće li se boriti za opstanak ili evropske kupove.

Sosijedad

Baskijci su bez pobede na poslednje četiri utakmice, računajući i poraz na rimskom Olimpiku u četvrtak od Rome. Poraz od 2:0 je visok i pitanje je da li će Sosijedad uspeti da nadoknadi taj minus u revanšu kroz četiri dana i plasira se u četvrtfinale Lige Evrope. Međutim, sigurno da ih više brine pad forme u domaćem prvenstvu i tri kola u kojima su osvojili samo dva boda i dali ukupno jedan gol. Da sve bude gore rivali su bili timovi iz donjeg dela tabele, izgubili su od Valensije i remizirali na svojoj Anoeri sa Seltom i Kadizom. Pali su za jedno mesto na tabeli La Lige, sada su četvrti, ali je i to plasman koji priželjkuju na kraju sezone pošto im donosi igranje u Ligi šampiona.

Predlog

Ovo je već treći duel Sosijedada i Majorke u aktuelnoj sezoni. Prva dva su igrana u San Sebastijanu, a oba je dobio Sosijedad rezultatom 1:0, prvo u La Ligi a onda i u Kupu Kralja. Neće ni sada biti mnogo mnogo golova, a možda ih uopšte i ne bude. Smatramo da bi oba tima bila zadovoljna podelom plena i zato je naš predlog x. Za nerešen rezultat na Balearima kvota je 2.95 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.