Subota, 11/03 - Fudbal, Španija, La Liga
11/03Real Madrid vs Espanjol1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/03/2023 18:12
U subotu je zaista sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na Santjago Bernabeu, gde će fudbaleri Real Madrida ugostiti Espanjol. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 14h.
Real Madrid

Utisak je da su se Madriđani sa dva vezana remija u prethodna dva kola španskog šampionata i definitivno oprostili od borbe za titulu pošto u ovom trenutku Barselona ima čak devet bodova viška, što je po svemu sudeći i nenadoknadiva bodovna razlika.
U prošlom kolu su Madriđani samo remizirali na gostovanju kod Betisa kada mimo svih očekivanja nije bilo golova.
Ne treba zaboraviti da ovu ekipu početkom naredne sedmice očekuje revanš meč Lige šampiona protiv Liverpula.

Espanjol

Primarni cilj Espanjola je bez ikakve sumnje i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se Katalonci nalaze na trinaestom mestu na tabeli, međutim, uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, pošto se u La Ligi ove sezone praktično pola lige bori za opstanak.
U prošlom kolu je klub iz Barselone nakon dva vezana trijumfa odigrao jedan slab meč na gostovanju kod Valjadolida, u kom je domaća ekipa slavila rezultatom 2:1.

Naš predlog

I pored toga što Madriđani imaju ogromni zaostatak u odnosu na Barselonu, mišljenja smo da se pobeda aktuelnog šampiona Evrope na ovom meču ne bi smela dovesti u pitanje pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.