Ponedeljak, 13/03 - Fudbal, Poljska, I Liga
13/03Arka Gdynia vs LecznaUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
11/03/2023 20:15
Domaćin je u odličnoj formi i još uvek veruje u povratak u elitu. Meč druge lige Poljske u Gdinji igra se u ponedeljak u 18 časova.
Arka

Tim iz Gdinje nikako da se vrati u Ekstraklasu poljskog fudbala od trenutka kada su ispali. Podesćamo da je ovaj tim osvajao Super kup ove zemlje, u kome je trijumfovao nad slavnom Legijom i to u Varšavi. Sada su drugoligaši pošto im je prošle sezone direktan povratak u elitu izmakao za jedan bod, pa su kao trećeplasirani moraju da igraju plej-of u kome ih je na poslednjem stepeniku zaustavio Šobri. Trenutno zauzimaju šesto mesto ali im je trećeplasirana Termalica umakla za samo dva boda. Veći je problem zaostatak za drugoplasiranim Lođom od sedam bodova, s obzirom da direktno u prvu ligu idu samo dve ekipe. Trenutno je Arka u odličnoj formi, u nastavku sezone imaju tri pobede i jedan poraz, od Visle u Gdinji, a na poslednja dva meča dali su 7 a nisu primili nijedan gol.

Lečna

Gosti su u donjem delu tabele i njihov jedini cilj je opstanak u drugoligaškoj konkurenciji. Po kvalitetu Lečna ne bi smela da ima problema oko toga, mada su u nastavku sezone pobedili samo jednom u četiri prvenstvene utakmice. Zato su izuzetno uspešni u Kupu Poljske i trijumfom nad Pogonom u gostima plasirali su se u polufinale. Ipak, da bi prošli u finale najmasovnijeg takičenja moraće da naprave pravu senzaciju i eliminišu lidera i najverovatnijeg šampiona, ekipu Rakova iz Čestohove. U prošlom kolu Lečna je dočekala Ruh i remizirala na svom terenu 1:1. Inače Lečna spada u efikasnije ekipe s obzirom da ih samo četiri boda dele od prvog tima ispod crte i dali su 29 pogodaka na 22 utakmice.

Predlog

Sve osim pobede domaće ekipe bilo bi veliko iznenađenje. U Arki veruju da je povratak u elitu moguć, makar preko baraža, a i njega još uvek nisu overili. U prvom delu sezone Arka je slavila kao gost protiv Lečne sa 2:1, ali se Lečna revanširala u Kupu i pobedila na penale. Obe te utakmice odigrane su još prošlog leta. Najsigurnije je igrati na golove Arke i ubeđeni smo da će domaćin postići makar dva. Za T12+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.