Ponedeljak, 13/03 - Fudbal, Turska, Superliga
13/03İstanbulspor vs SivasporUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
11/03/2023 20:40
Za domaći tim ovo je prvi zvanični meč posle više od mesec dana. U goste im dolazi ekipa Sive, predstavnik Turske u Ligi konferencija. Meč je na programu u ponedeljak u 18 časova.
Istanbulspor

Prethodni prvenstveni meč Istanbulspor je odigrao još 5. februara, posle dogodio katastrofalni zemljotres i prvenstvo je prekinuto. Tragedija ih je zadesila u trenutku kada su imali dve vezane pobede i krenuli da se izvlače sa dna tabele. Pre trijufma nad Alanijom na svom terenu, slavili su na gostovanju u Konji. Tabela kaže da su i dalje u zoni ispadanja, na pretposlednjem mestu, a iza njih je samo Umranijespor. Iz lige je trebalo da ispadnu četiri tima, ali su Hatajspor i Gaciantep odustali od takmičenja posle zemljotresa koji je najteže pogodio regiju u kojoj se ove ekipe nalaze. Videćemo šta će Savez odlučiti, da li če skratiti ligu i ipak će ispasti četiri poslednjeplasirana tima, ili će još dva morati u niđi rang.

Sivaspor

Gosti su imali teško gostovanje u Firenci u četvrtak i okončali su ga porazom od 1:0. Nije to rezultat koji Siva ne može da nadoknadi na svom terenu ali je Fiorentina svakako favorit i u revanšu. Siva sigurno neće videti Evropu naredne jeseni, ukoliko se ne desi čudo i osvoje Ligu konferencija, a mnogo veći problem im je opstanak. I za njih važi isto kao i za Istanbulspor, samo što su oni do sada osvojili tri boda više od svoh rivala. Za razliku od Istanbulspora Siva je posle prekida prvenstva odigrala već dva zvanična meča, a duel u domaćem kupu protiv Gaciantepa dobili su za zelenim stolom i već su u polufinalu ovog takmičenja, pa im je i to šansa da se ponovo nađu među predstavnicima u Evropi. U prvenstvu su igrali protiv Karagumruka i izgubili sa 4:3.

Predlog

Ovo je duel dve ekipe koje se bore za opstanak. Domaćin je mnogo odmorniji, ali su gosti uigraniji jer su već igrali utakmice posle pauze. Ipak, Istanbulspor je bio u dobroj formi pre prekida prvensta i verujemo da su uspeli da sačuvaju raspoloženje. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 2.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.