Nedelja, 12/03 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
12/03Njukasl Junajted vs Vulverhempton1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/03/2023 20:50
U nedelju nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Njukasla i Vulverhemptona. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Njukasl

Fudbaleri Njukasla su većim delom šampionata igrali na jednom veoma visokom nivou, međutim, kako vreme prolazi tako i tim sa Sent Džejms Parka pruža sve slabije igre.
Naime, na poslednjih pet mečeva popularne Svrake ne znaju za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa doživela dva poraza uz tri remija.
U prošlom kolu je Njukasl koji se inače trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli doživeo poraz na gostovanju kod Mančester Sitija, a taj susret na Etihadu je završen pobedom domaćina od 2:0.
Inače, Njukasl igra sjajno ove sezone na domaćem terenu, gde ima samo jedan poraz za sada.

Vulverhempton

Za razliku od Njukasla, koji je sjajno igrao u prvom delu sezone, Vulvsi su na startu šampionata imali dosta problema, ali deluje da je sve nekako krenulo na bolje od kako je na klupu ovog tima seo Đulen Lopategi koji je preporodio popularne Vukove.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli a u prošlom kolu je Vulverhempton odigrao još jedan sjajan meč na svom terenu i savladao favorizovani Totenhem, kada je bilo 1:0.
Na gostovanjima se do sada Vulvs nije proslavio pošto je ostvario samo dva trijumfa na strani.

Naš predlog

Mišljenja smo da je posle jedne izuzetno loše serije rezultata konačno došlo vreme za jedan trijumf Njukasla pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.