Nedelja, 12/03 - Fudbal, Francuska, Liga 1
12/03Olimpik Marselj vs Strazbur1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/03/2023 20:58
U nedelju je veoma dobra ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč koji će biti odigran na Velodromu gde će snage odmeriti Marsej i Starzbur. Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.
Marsej

Fudbaleri Marseja igraju sjajno ove sezone i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da ova ekipa ponovo dođe do direktnog plasmana u Ligu šampiona.
Naime, u ovom trenutku se jedan od najtrofejnijih francuskih klubova nalazi na drugom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na trećeplasirani Monako.
U prošlom kolu su izabranici Igora Tudora koji radi sjajan posao na klupi ovog tima slavili na gostovanju kod Rena, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Strazbur

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Strazbura pružati ovako slabe partije u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 1 pogotovu nakon prošle godine, kada je ovaj tim završio u gornjem delu tabele.
U ovom trenutku se Strazbur nalazi na sedamnaestoj poziciji na tabeli koja nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je nekadašnji redovni učesnik evropskih takmičenja, konkretno Liga Evrope, poražen na svom terenu od Bresta, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Marsej nastaviti sa sjajnim partijama i da će ekipa koju sa klupe predvodi Igor Tudor bez većih problema slaviti na ovom susretu pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.