Ponedeljak, 13/03 - Fudbal, Španija, La Liga
13/03Đirona vs Real MadridUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
12/03/2023 20:13
U ponedeljak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Kataloniji gde će snage odmeriti Đirona i Atletiko Madrid. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Đirona

Kada se sve sabere i oduzme utisak je da svi navijači Đirone imaju baš dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se u ovom trenutku njihova omiljena ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na dvanaestoj poziciji.
Međutim, ne treba zaboraviti da Katalonci imaju samo četiri boda viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, a svakako da će opstanak biti primarni cilj i ove sezone.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa doživela poraz na gostovovanju kod Hetafea, kada je bilo 3:2.

Atletiko Madrid

Primarni cilj Atletiko Madrida će bez ikakve sumnje biti plasman u Ligu šampiona, a kako sada stvari stoje Jorgandžije su na pravom putu i da dođu do toga.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Čola Simeonea nalaze na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Real Sosijedad, koji ima i meč viška, pošto je u nedelju remizirao na gostovanju kod Majorke.
Što se tiče Atletika, ova ekipa je u prošlom kolu odigrala jedan fantastičan meč i savladala Sevilju sa više nego ubedljivih 6:1.

Naš predlog

I jedni i drugi će učiniti sve da zabeleže trijumf na ovom duelu, a sve to nam može doneti dosta golova pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.