Ponedeljak, 13/03 - Fudbal, Rumunija, Liga I
13/03Chindia Târgovişte vs VoluntariDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
12/03/2023 20:19
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč rumunskog fudbala, a ovog puta je reč o duelu između Čindije i Voluntarija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Čindija

Fudbaleri Čindije pružaju jako loše partije u poslednje vreme, pošto ova ekipa na poslednjih pet susreta u prvenstvu ne zna za trijumf, a sve to bi moglo ovaj tim da dovede u veoma nezgodnu situaciju da strepi za opstanak do poslednjeg kola.
U ovom trenutku se klub iz Targovišta nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz devet bodova viška u odnosu na Mioveni koji se nalazi na poslednjem mestu.
U prošlom kolu je inače Čindija poražena na gostovanju kod upravo Miovenija, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Voluntari

Što se tiče Voluntarija, ova ekipa se trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na upravo Čindiju, kod koje i dolaze u goste u ovom kolu.
Nažalost, i Voluntari ćemo poput Čindije gledati u plej-autu, a u prošlom kolu je ova ekipa na svom terenu remizirala protiv Arđeša, kada je bilo 0:0.
Pre toga je desetoplasirani tim na tabeli vezao dva trijumfa u prvenstvu, zbog čega se i pomakao iz zone ispadanja, i sigurno je da Voluntari ima velike ambicije i na ovom susretu.

Naš predlog

Utisak je da će i jedna i druga ekipa ići na trijumf na ovom duelu, pošto su i jednima i drugima bodovi preko potrebni u borbi za opstanak, pa deluje da nam to sve može doneti golove na obe strane, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.