Sreda, 15/03 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
15/03Blackburn Rovers vs Reding1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
13/03/2023 14:09
Roversi su porazom u Stouku verovatno izgubili sve šanse da budu drugi na kraju, pa sada ostaje bitka za što bolji start u plej-ofu. Meč sa Redingom igra se u sredu u 20.45.
Blekburn

Do subote je Blekburn doživeo samo jedan poraz u 2023. godini. Bilo je to u Roteramu polovinom januara, a u svim ostalim mečevima, u Čempionšipu i FA kupu, su ili dobili ili igrali nerešeno. U subotu su izgubili u Stouku i sada su opet na devet bodova zaostatka za Šefild junajtedom koji je drugi, i posle čijeg su poraza mogli da razliku spuste na samo šest bodova. Barnli je nedostižan na prvom mestu, Šefild ima najveće šanse da bude drugi na kraju, a najveći konkurent će mu biti odlični Midlzbro. Rovesri su tim koji bi morao da igra u plej-ofu, ali to žele i svi timovi od Prestona na 12. mestu, pa sve do ovih koji su sada u zoni doigravanja. Zanimljivo je da je Blekburn na pet poslednjih utakmica na svom terenu četiri puta slavio rezultatom 1:0, dok je bez golova igrao samo protiv Vigana. Dakle, za više od 450 minuta igra nije im se zatresla mreža na njihovom Ivud parku u Blekburnu.

Reding

Za Plemiće je ovo još jedna slaba sezona u kojoj su imali velika očekivanja. Na početku prvenstva Reding je izgledao dobro, nalazi se u vrhu tabele, a jedno vreme i na samom vrhu. Sada su tek na 16. mestu, nije realno da se bore za opstanak, ali ni da se nađu u vrhu tabele. Ostalo je još deset kola, a njihov zaostatak za poslednjim timom u zoni plej-ofa iznosi 13 bodova. To nije lako nadoknaditi, posebno na način na koji igraju sada, kada imaju četiri poraza u pet poslednjih kola, i u seriji su od tri uzastopna prvenstvena neuspeha. Dva poslednja kola igrali su na svom terenu i na identičan način, rezultatom 1:0, poraženi su od Šefild junajteda i Milvola. Pre toga su sa 5:0 izgubili od Midlzbora na Riversajdu.

Predlog

Reding nije dao gol već 300 minuta, a Blekburn ga nije primio na svom terenu već 450 minuta. U prvom delu sezone Reding je pobedio Roverse sa čak 3:0, ali je taj meč igran još sredinom avgusta, u vreme kada je Reding igrao stvarno dobro. Ovde jedinica ne bi smela da izostane, a za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.