Sreda, 15/03 - Fudbal, Čile, Primera B
15/03San Luis vs Santiago Wanderers1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/03/2023 04:36
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč čileanske druge lige, a ovog puta je reč o duelu između San Luisa i Vonderersa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 00:30h.
San Luis

Fudbaleri San Luisa igraju jako dobro na startu ovog šampionata, a najbolji pokazatelj za to je što se ova ekipa trenutno nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli.
Do sada je trećeplasirani tim na tabeli odigrao četiri susreta u drugom po kvalitetu rangu čileanskog fudbala i ostvario čak tri trijumfa, uz jedan poraz.
U prošlom kolu je ovaj tim slavio na svom terenu protiv Temuka, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Vonderers

Što se tiče Vonderersa, i ova ekipa igra solidno u dosadašnjem toku šampionata, pošto je ovaj tim na četiri odigrana susreta ostvario jedan trijumf, dva remija, ali i jedan poraz.
U ovom trenutku se Vonderers nalazi na devetom mestu na tabeli, a svakako da će primarni cilj biti pozicija broj osam pošto ona na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
Inače, u prošlom kolu je devetoplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv Rekolete kada je bilo 1:1.

Naš predlog

San Luis igra perfektno na svom terenu za sada, i mišljenja smo da će se serija pobeda nastaviti i na ovom duelu protiv Vonderersa, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.