Četvrtak, 16/03 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
16/03Atletiko Mineiro vs Millonarios1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
14/03/2023 14:21
Noć između srede i četvrtka nam donosi finale kvalifikacija za Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Atletiko Mineira i Miljonariosa. Početak susreta je zakazan za 01:30h.
Atletiko Mineiro

Fudbaleri Atletiko Mineira su pružali izuzetno loše partije prošle sezone, pa ova ekipa nije uspela da odbrani naslov prvaka, a da stvari budu još gore, crno-beli će morati da se bore i za plasman u Kopa Libertadores.
Inače, u ovom trenutku se uveliko igra brazilsko državno prvenstvo, a Atletiko Mineiro je u prvom meču polufinala poražen od Atletik Kluba, pošto je taj duel završen rezultatom 1:0.
Svakako da je nekadašnji brazilski šampion veliki favorit u tom revanšu koji je na programu za nekoliko dana.

Miljonarios

Što se tiče Miljonariosa, deluje da je kolumbijska ekipa autsajder u ovom dvomeču, jer je kvalitet na strani Atletiko Mineira.
Trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli kolumbijskog šampionata, uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Agilas, međutim, treba napomenuti da Miljonarios ima čak dva meča manjka u odnosu na lidera na tabeli.
U prošlom kolu je jedan od najtrofejnijih kolumbijskih klubova remizirao na gostovanju kod Atletiko Nasionala, a taj meč je završen bez pogodaka.

Naš predlog

Mišljenja smo da će brazilska ekipa bez većih problema doći do trijumfa na ovom susretu pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.