Četvrtak, 16/03 - Fudbal, Meksiko, Liga de Expansion Mx
16/03Dorados vs Atlante1X2tip: 2
6 / 10 Ulog
14/03/2023 14:30
Nastavljamo sa praksom da analiziramo mečeve meksičke druge lige, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Doradosa i Atlantea. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 04:05.
Dorados

Dosta više smo očekivali od Doradosa na startu šampionata, pošto se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda.
Do sada je "fenjeraš" odigrao devet mečeva u drugom po kvalitetu rangu meksičkog fudbala i ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak sedam poraza.
U prošlom kolu je Dorados doživeo težak poraz na gostovanju kod Alakranesa, a taj susret je završen rezultatom 3:0.

Atlante

Što se tiče Atlantea, kada se sve sabere i oduzme utisak je da svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihove omiljene ekipe.
Naime, u ovom trenutku se Atlante nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Tapatio.
Na poslednjih pet susreta ova ekipa ne zna za poraz, a u prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Venadosa, pošto je taj susret završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Atlante iskoristi stanje u kom se ekipa Doradosa nalazi i slaviti na ovom duelu, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.