Četvrtak, 16/03 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
16/03Nica vs Šerif1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
15/03/2023 07:04
Pored Liga Evrope, u četvrtak nas očekuju i revanš mečevi osmine finala Lige konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel na Azurnoj obali gde će snage odmeriti Nica i Šerif. Početak susreta je zakazan za 21h.
Nica

Svakako da Nica slovi za jednog od glavnih favorita za osvajanje Lige konferencija, a u prvom meču osmine finala ovaj klub je dosta teže nego što su svi očekivali slavio na gostovanju kod Šerifa, pošto je taj susret u Tiraspolju završen rezultatom 0:1.
Što se tiče Lige 1, u ovom trenutku se Dante i drugari nalaze na sedmom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je klub sa Azurne obale remizirao na gostovanju kod Nanta, u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak četiri gola pošto je na kraju bilo 2:2.

Šerif

Što se tiče Šerifa, svakako da je i sam plasman u nokaut fazu trećeg po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja bio veliki uspeh s obzirom da se klub ostao bez praktično cele ekipe, koja je sezonu pre toga uspela u grupnoj fazi Lige šampiona da nanese poraze Realu i Šahtjoru.
Nažalost, i pored brojnih šansi, Šerif je u prvom meču osmine finala Lige konferencija poražen na svom stadionu od Nice rezultatom 0:1.
Kada je u pitanju moldavski šampionat, trenutno se klub iz Tiraspolja nalazi na drugom mestu na tabeli.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Nica bez većih problema slaviti i u revanšu protiv Šerifa, za šta je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.44, uz konstataciju da bi ovaj meč na Azurnoj obali vrlo verovatno mogao da nam donese i dosta pogodaka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.