Petak, 17/03 - Fudbal, Francuska, National
17/03Nansi vs ŠateruUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
16/03/2023 14:16
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč francuske treće lige, a ovog puta je izbor pao na duel između Nansija i Šaterua. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Nansi

Fudbaleri Nansija pružaju fantastične partije u poslednje vreme i svakako da je ovaj tim igrao ovako sada bi se borio za plasman u drugu ligu, a ne za opstanak.
Naime, nekadašnji prvoligaš se trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je Nansi odigrao još jedan dobar meč na gostovanju kod Šolea, koji je na kraju završen bez pobednika, pošto je bilo 1:1.

Šateru

Što se tiče Šaterua ova ekipa ima isti broj bodova kao i Nansi kod koga gostuju u ovom kolu, i svakako da će i ovaj tim imati dosta problema da sačuva status trećeligaša, što između ostalog i jeste bio primarni cilj pre početka šampionata.
U ovom trenutku se Šateru nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na najugroženije ekipe.
U prošlom kolu je nekadašnji drugoligaš odigrao sjajan meč na svom terenu protiv Konkarnoa i salvio sa 4:2.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa će učiniti zaista sve da dođe do trijumfa na ovom susretu, a to nam potencijalno može doneti i dosta golova pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.