Petak, 17/03 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
17/03Radomiak Radom vs Legia Warszawa1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
16/03/2023 14:26
Poljsko prvenstvo odavno nije bilo ovako interesantno, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Radomijaka i Legije. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Radomijak

Fudbaleri Radomijaka za primarni cilj ove sezone svakako imaju opstanak u društvu najboljih, a da li će to biti slučaj ostaje da se vidi.
U ovom ternutku se ova simpatična ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz sedam bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, što bi trebalo da bude dovoljna bodovna zaliha uoči nastavka šampionata.
Inače, u prošlom kolu je devetoplasirani tim na tabeli doživeo poraz na gostovanju kod Korone, a taj duel je završen pobedom domaće ekipe od 2:1.

Legija

Za razliku od prošle sezone koja je bila zaista loša, tim iz Varšave ove godine igra daleko bolje, međutim, kako sada stvari stoje deluje da to opet neće biti dovoljno za titulu šampiona Poljske.
Naime, u ovom trenutku se Legija nalazi na drugom mestu na tabeli Ekstraklase uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Rakov koji igra zaista fantastično ove sezone i na pragu je titule.
Inače, u prošlom kolu je najtrofejniji poljski klub ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Stala, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Ukoliko želi da se i dalje bori za naslov prvaka Poljske, Legija prosto mora da slavi na ovom gostovanju kod Radomijaka, a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica CircusBet plaća sa kvotom 2.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.