Utorak, 21/03 - Fudbal, Argentina, Primera
21/03Lanus vs Argentinos JuniorsUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
19/03/2023 12:15
Argentinsko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Lanusa i Argentinos Juniorsa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Lanus

Fudbaleri Lanusa igraju dosta dobro na startu šampionata, a sjajne partije ove ekipe su trenutno dovoljne za šesto mesto na tabeli.
Svakako da ovaj tim i ima visoke ambicije ove sezone, a u prošlom kolu je Lanus odigrao solidan meč na gostovanju kod Belgrana koji je na kraju završen bez pogodaka.
Do sada je šestoplasirani tim na tabeli odigrao sedam susreta u prvenstvu i ostvario četiri trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Argentinos Juniors

Što se tiče Argentinos Juniorsa, ova simpatiča ekipa se nakon sedam odigranih mečeva nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz deset osvojenih bodova.
Do sada je ovaj tim odigrao sedam mečeva u prvenstvu i ostvario tri trijumfa, jedan remi i tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je Argentinos Juniors odigrao jedan solidan meč na svom terenu protiv Arsenal Sarandija, koji je na kraju završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Deluje da će i jedni i drugi učiniti sve da slave na ovom duelu, što nam potencijalno može doneti dosta pogodaka, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.