Ponedeljak, 20/03 - Fudbal, Francuska, National
20/03Le Mans vs Versailles1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
19/03/2023 14:16
Poslednji meč 25. kola francuske Nacionalne lige igra se u Le Manu. Domaći se bori za opstanak, a gost za promociju u Ligu 2. Utakmica je na programu u ponedeljak u 21 čas.
Le Man

U lošoj fromi su fudbaleri Le Mana i to u vrlo važnom delu sezone. Posle pet uzastopnih utakmica bez pobede u Nacionalnoj ligi Francuske pali su na 12. mesto, a pošto iz lige ispada čak šest timova, oni se nalaze tik iznad crte. Prednost je u tome da imaju meč manje odigran u odnosu na timove u zoni ispadanja, a to je upravo ova utakmica protiv odličnog Versaja. Od ovih pet utakmica Le man je izgubio samo dve, od nansija minimalnim rezultatom i ubedljivo od Avranša u prethodnom kolu, kada su na gostovanju kod ove, sasvim prosečene ekipe, izgubili sa 4:0. U ostalim mečevima su igrali nerešeno, a rivali nisu bili naivni, pa se to učinku u prethodnih mesec dana ne mođe sasvim pouzdano suditi o njihovoj trenutnoj formi.

Versaj

Ljubiteljima istorije poznat je značaj ovog grada i istoimenog dvorca, a da kažemo da se radi o Opštini koja je predgrađe Pariza. Klub iz Versaja igra odličn o ove sezone u trećoj ligi i nalazi se na trećem mestu pred gostovanje u Le Manu. Međutim, u slučaju da slave na ovom gostovanju lako bi moglo da se desi da naredno kolo dočekaju na vrhu tabele, a sigurno je da će biti među dve prvoplasirane ekipe. U prethodnom kolu pobedili su Bastiju-Borgo na svom teren, dosta teško, a pre tog trijumfa imali su dva vezana poraza koji su ih koštali vodeće pozicije. Do kraja prvenstva ostalo je dosta vremena, njima predstoji još deset utakmica, i imaće priliku da sve isprave i budu na kraju prvi ili drugi pošto samo dve prvoplasirane ekipe idu u Ligu 2.

Predlog

U prvom delu sezone Versaj je pobedio Le Man sa 2:1 na svom terenu i po nama je favorit i u ovom meču. Ipak, treba biti obazriv, Versaj je do ove sezone igrao u četvrtom rangu, pa je ovo tek drugi međusobni duel sa Le manom koji je mnogo iskusniji u ovoj konkurenciji. Pokušajte s dvojkom, motiv za goste je veliki i očekujemo da to presudi. Za pobedu Versaja u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent koji iznosi 3.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.