Sreda, 22/03 - Fudbal, Nemačka, Regionalliga Northeast
22/03Germania Halberstadt vs Hertha BSC II1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
20/03/2023 20:51
Evo jedne utakmice iz nemačke regionalne lige Severoistok. Domaćin i gost spadaju u slabije ekipe i traže bodove spasa u međusobnom okršaju. Utakmica se igra u sredu u 19 časova.
Halberštad

Germanija je u teškoj situaciji i samo čudo ih može ostaviti u regionalnoj ligi. U dosadašnjem delu takmičenja, a odigrali su već 24 utakmice, osvojili su samo 12 bodova. To je , u ovom trenutku, dovoljno samo za pretposlednje mesto na tabeli četvrte lige Severoistok, ali iz lige samo poslednji ispada direktno, dok naredna tri tima idu u doigravanje. Halberštat ima samo tri boda viđe od \'\'fenjeraša\'\', ekipe TB Berlina, pa je prioritetni cilj da se umakne od tog poslednjeg mesta, a sve ostalo bio bi čist benefit. Prošlog vikenda su gostovali kod Viktorije u Berlinu i osvojili važan bod, čime su prekinuli niz od dva vezana poraza.

Herta II

Mladi tim berlinske Herte nalazi se u opasnosti da sklizne u zonu doigravanja. Trenutno su Berlinci na 13. mestu sa samo tri boda više od prve ekipe u zoni plej-auta. Poslednji neće biti, a samo ta poslednjeplasirana ekipa ispada u Oberligu. Nije Herta II u najboljoj formi, iza sebe imaju tri uzastopna poraza, gubili su redom od Grajfsvalda, BFC Dinama i Erfirta. To su jaki rivali i ne treba po tim rezultatima suditi o snazi mladog tima Herte. U dosadašnjem delu sezone Herta II je uspela dva puta da donese ceo plen sa gostovanja, a ovo je prilika da to učine i treći put.

Predlog

U prvom delu sezone Herta je slavila sa 3:0 protiv Halberštada, a istim rezultatom je dobila meč na svom terenu i prethodnog proleća. Međutim, poslednji meč na terenu Germanije završen je pobedom ovog tima od čak 4:0. Stvari se menjaju iz sezone u sezonu, a u ovoj je Herta bolja. Predlažemo dvojku  za koju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.