Četvrtak, 23/03 - Fudbal, Meksiko, Liga de Expansion Mx
23/03Venados vs CD TapatioDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
21/03/2023 22:54
Meksička druga liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Venadosa i Tapatija. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 04:05h.
Venados

Fudbaleri Venadosa pružaju jako dobre partije na startu šampionata, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na odličnom šestom mestu na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa ne zna za poraz, a u tom periodu je Venados ostvario dva trijumfa i tri remija.
Inače, u prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli podelio bodove na gostovanju kod Tlačale, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Na svom terenu je Venados do sada ostvario četiri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Tapatio

Kada se sve sabere i oduzme utisak je da su fudbaleri Tapatija ekipa koja je do sada ubedljivo najviše pokazala, o čemu nam najbolje govori i tabela pošto se ovaj tim u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli, ruku na srce uz isti broj bodova kao i drugoplasirana Selaja.
U prošlom kolu je lider na tabeli odigrao još jedan dosta dobar meč, ovog puta na svom terenu protiv Simaronesa, a krajnji rezultat je bio 1:0.
Inače, do sada je Tapatio na gostovanjima ostvario tri trijumfa, jedan remi, ali i jedan poraz.

Naš predlog

Sva je prilika da nas očekuje jedan veoma zanimljiv susret, ali smo ipak mišljenja da će lider na tabeli uspeti da ostane neporažen, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.