Četvrtak, 23/03 - Fudbal, Brazil, Copa do Nordeste
23/03Santa Cruz vs Fortaleza1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
21/03/2023 23:07
Još u sredu je ponuda za klađenje poprilično slaba, a već od četvrtka nas očekuje početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, što automatski znači i daleko bolju ponudu. Ovog puta smo za vas analizirali meč između Santa Kruza i Fortaleze koji je zakazan za 01:30h.
Santa Kruz

Fudbaleri Santa Kruza igraju solidno u okviru državnog prvenstva Brazila - grupa Severoistok, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno peto mesto na tabeli u grupi B.
Za one koji ne znaju, na kraju regularnog toka prvenstva će četiri najbolje plasirana tima izboriti plasman u četvrtfinale, što i jeste primarni cilj ovog tima.
U prošlom kolu je Santa Kruz odigrao dobar meč na strani kod Sport Resifea, koji je završen bez pogodaka.

Fortaleza

Na prvi pogled vidimo da je Fortaleza jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka grupe Severoistok, a u ovom trenutku se prvoligaš nalazi na drugom mestu na tabeli grupe A, uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Sport Resife.
Do sada je Fortaleza odigrala sedam mečeva u prvenstvu i ostvarila pet trijumfa i dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Seare, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Utisak je da je gost zaista veliki favorit na ovom duelu, i mišljenja smo da će Fortaleza to i pokazati na ovom susretu pa je topla preporuka igra na pobedu gostiju za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.