Petak, 24/03 - Fudbal, Međunarodni, Međunarodne prijateljske utakmice
24/03Argentina vs PanamaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 4.50
10 / 10 Ulog
22/03/2023 19:54
U četvrtak nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Argentine i Paname. Susret između ove dve selekcije je zakazan za 00:30h.
Argentina

U Argentini i dalje vlada euforija zbog nedavno osvojene titule šampiona sveta, i utisak je da će se taj trofej još dugo slaviti u ovoj zemlji, koja zaista živi za fudbal.
Biće ovo lepa prilika za selektora aktuelnog šampiona sveta da isproba i neke fudbalere na koje je u prethodnom periodu slabije računao, pošto je protivnik selekcija Paname, koja realno nema šta da traži na gostovanju kod Gaučosa.
Inače, treba istaći podatak da je Argentina na poslednja tri susreta postigla čak deset golova.

Panama

Što se tiče Paname, ova selekcija je propustila Mundijal u Kataru, za razliku od prošlog, na kom je ova reprezentacija bila učesnik, ali se blago rečeno nije proslavila.
Zanimljvo je da je ova selekcija u prethodnom periodu odigrala čak četriri prijateljska susreta, a još zanimljivije je da su sva četiri završena nerešenim ishodom.
Poslednji put je to bio slučaj na gostovanju kod Gvatemale kada je bilo 1:1, a isto se desilo i pre toga, na gostovanju kod Kameruna koji makar po imena slovi za daleko kvalitetniju reprezentaciju od Paname.

Naš predlog

Svakako da se ovde pitanje pobednika ne dovodi u pitanje, već samo razlika kojom će aktuelni šampion sveta pobediti nejaku Panamu.
Mišljenja smo da nas očekuje jedan izuzetno efikasan duel na kom ćemo videti makar pet golova, za šta je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.