Petak, 24/03 - Fudbal, Meksiko, Liga de Expansion Mx
24/03Universidad Guadalajara vs Athletic Morelos1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/03/2023 21:23
Navikli smo vas već na analize mečeva meksičkedruge lige, a ovog puta smo se opredelili za duel između Leones Negrosa i Morelije. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:05h.
Negros

Fudbaleri Negrosa imaju dosta problema na startu šampionata, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz samo četiri boda viška u odnosu na poslednjeplasirani Dorados.
Do sada je šesnaestoplasirani tim na tabeli odigrao jedanaest mečeva u drugom po kvalitetu rangu meksičkog fudbala i ostvario samo dva trijumfa, čak pet remija i četiri poraza.
Inače, u prošlom kolu su fudbaleri Leones Negrosa odigrali solidan meč na gostovanju kod Oaksake, koji je završen rezultatom 2:2.

Morelia

Što se tiče Morelije, utisak je da ovaj tim pruža zadovoljavajuće partije u dosadašnjem toku meksičke druge lige, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na Raju 2, a upravo to četvrto mesto i jeste priamrni cilj ovog tima pošto ono na kraju šampionata donosi plasman u plej-of.
Inače, u prošlom kolu je devetoplasirani tim na tabeli odigrao jedan dobar meč i slavio na svom terenu protiv upravo ove ekipe, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Sigurno je da će Leones Negros u narednim kolima pokušati da se iskupi svojim navijačima za jako loše partije na startu sezone i mišljenja smo da će taj preporod ove ekipe krenuti već od ovog kola, pa vam hrabro savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila fantastičnu kvotu 2.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.