Petak, 24/03 - Fudbal, Francuska, National
24/03Red Star vs Orléans1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
22/03/2023 21:54
Francuska treća liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Red Stara i Orleana. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Red Star

Fudbaleri Red Stara imaju velike ambicije ove sezone, a u ovom trenutku se nekadašnji drugoligaš nalazi na petom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Martik, koji ruku na srce ima i meč viška, pa bi se Red Star eventualnim trijumfom na ovom duelu protiv Orleana prišao lideru na tabeli na samo dva boda zaostatka.
Inače, u prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Burga, a taj meč je završen rezultatom 1:1, što je bio već deveti remi za Red Star.

Orlean

I Orlean poput Red Stara ima najviše moguće ciljeve u ovom šampionatu, a trenutno se ova ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na osmom mestu na tabeli uz deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Martik.
Ove sezone samo dve prvoplasirane ekipe idu direktno u Ligu 2, pa je utisak da je pred Orleanom izuzetno teža zadatak.
Inače, u prošlom kolu je osmoplasirani tim na tabeli u jednom sjajnom meču na svom terenu remizirao protiv Sedana, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

I jedni i drugi će dati sve od sebe da slave na ovom veoma važnom meču, međutim, prednost ipak dajemo domaćoj ekipi koja je barem na papiru kvalitetniji rival, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremia koeficijent 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.