Petak, 24/03 - Fudbal, Turska, TFF 1. Lig
24/03Denizlispor vs BolusporDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
22/03/2023 22:09
Posle duže vremena za vas smo analizirali i jedan meč turske druge lige, a ovog puta se radi o duelu između Denizlija i Boluspora. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Denizli

Malo ko se nadao da će fudbaleri Denizlija imati ovoliko problema u ovogodišnjem izdanju turske druge lige.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na katastrofalnom pretposlednjem mestu na tabeli sa samo sedamnaest osvojenih bodova, što je za bod više u odnosu na "fenjeraša" Malataju.
Inače, u prošlom kolu je Denizli odigrao još jedan loš meč na gostovanju kod Pendikspora, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Na domaćem terenu je do sada ova ekipa ostvarila tri trijumfa, četiri remija i šest poraza.

Boluspor

Što se tiče Boluspora, ovaj tim će dati sve od sebe da na kraju šampionata završi na nekoj od prvih sedam pozicija na tabeli, pošto to donosi plasman u doigravanje.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na sedmoplasirani Bodrum.
U prošlm kolu je Boluspor odigrao jedan odličan meč na svom terenu i bez većih problema savladao Kečiorenguču rezultatom 3:1.
Na gostovanjima je do sada devetoplasirani tim na tabeli ostvario dva trijumfa, pet remija i pet poraza.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, malo ko se nadao da će Denizli igrati ovako loše u ovogodišnjem izdanju turske druge lige, međutim, deluje da je samo pitanje trenutka kada će ovaj tim proigrati, i mišljenja smo da pozitivna serija rezultata vrlo lako može da počne već od ovog susreta pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1x uz kvotu 1.61 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.