Ponedeljak, 27/03 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
27/03Austrija vs EstonijaUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
25/03/2023 10:49
Domaćin je odlično započeo kvalifikacije, dok gosti ovom utakmicom počinju svoju misiju. Utakmica u Lincu igra se u ponedeljak u 20.45.
Austrija

Pomalo se strahovalo u Austiji od dolaska Azerbejdžana. Ne toliko zbog kvaliteta rivala, već zbo činjenice da se radi o prvom meču u novom ciklusu kvalifikacija u kome imaju i imperativ pobede. Ispostavilo se da su strahovanja nepotrebna i Austrija je odigara odličan meč i stigla do ubedljive pobede od 4:1. Na ruku je Austriji ipao i rezultat drugog meč u grupi. U njemu je Belgija ubedljivo slavila u Švedskoj, a po svemu sudeći Šveđani će biti najveći konkurent Austriji za plasman na Evropsko prvenstvo, pošto je Belgija ipak najjača u ovoj konkurenciji. Za Austriju plasman na EURO nije nepoznat, bili su i na prethodnom, ali zato na Mundijal nisu išli odavno. U meču sa Azerbejdžanom dvostuki strelac bio je Markus Sabicer, dok su po jednom pogađali Gregorič i Baumgartner.

Estonija

Ovo je prvi meč Estonaca u ovim kvalifikacijama. Ove selekcija spada u slabije evropske i daleko je od odlaska na neko veliko takmičenje. Možda je njihova jedina šansa Liga nacija, u njoj su bili uspešni u prethodnom ciklusu i osvojili prvo mesto u grupi D divizije ispred Malte i San Marina. Od narednog izdanja igraće u C divitziji protiv, ipak, dosta kvalitetnih selekcija. U kvalifikacijama za Mundijal osvojili su samo četiri boda u osam utakmica, bili su iza Belgije, Velsa i Češke, ali ispred Belorusije. Teško je očekivati velike rezultate ove reprezentiacije mada su klubovi počeli da se bude i uspevaju da ostvare po neku pobedu u evropskim kupovima. Liga je još uvek slaba, a igrača u nekim drugim, jčim, ligama, previše je malo.

Predlog

Domaćin ima veliki potencijal, gro ekipa igra u nemačkoj Bundesligi ali ih ima i u ostalim ligama \'\'petice\'\'. Estonci o tome mogu samo da sanjaju, pa pobeda Austrije u ovom meču ne bi smela da izostane. Koeficijent za trijumf domaćina je veoma nizak, pa se odlučujemo za igru domaćin daje barem tri gola. Napad Austrije je odličan i ponovo će u Lincu biti dosta lopti u mreži rivala. Za T13+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.