Utorak, 28/03 - Fudbal, Međunarodni, Međunarodne prijateljske utakmice
28/03Čile vs Paragvaj1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/03/2023 09:28
Pored kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ovih dana je na programu i dosta prijateljskih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Čilea i Paragvaja. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Čile

Čile nažalost nije uspeo da se plasira na Svetsko prvenstvo koje je održano prošle godine, a na kraju kvalifikacija su Arturo Vidal i drugari zauzeli tek sedmo mesto na tabeli, što je zaista ispod svakog nivoa.
U međuvremenu je ova selekcija odigrala nekoliko prijateljskih mečeva, a poslednji se desio za vreme trajanja Mundijala kada su Čileanci remizirali na gostovanju kod Slovačke, a taj meč je završen bez pogodaka.
Pre toga je nekadašnji šampion Južne Amerike poražen i od selekcije Poljske, rezultatom 1:0.

Paragvaj

Paragvajci dosta dugo ne uspevaju da dođu do plasmana na Svetsko prvenstvo, što je bio slučaj i prošlog puta kada je ova selekcija u kvalifikacijama završila na osmom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Čileance, kod kojih između ostalog i gostuju ovog puta.
Poput Čilea i Paragvaj je u međuvremenu odigrao nekoliko prijateljskih mečeva, a poslednji se desio sredinom novembra kada je Kolumbija slavila sa 2:0.
Pre toga su Paragvajci takođe doživeli poraz i to na gostovanju kod Perua, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Nakon neslavne epizode u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jedan dobar meč Čileanaca, zbog čega vam najviše i savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.