Utorak, 28/03 - Fudbal, Kolumbija, Primera A
28/03Jaguares de Córdoba vs Deportivo Pasto1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
26/03/2023 09:35
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč kolumbijskog fudbala, a ovog puta je reč o duelu između Jaguaresa i Pasta. Susret između ova dva tima je zakazan za 03:05h.
Jaguares

Fudbaleri Jaguaresa imaju dosta problema u ovogodišnjem izdanju kolumbijskog šampionata, a svakako da je najbolji pokazatelj za to i trenutno petnaesto mesto na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na Deportivo Kali koji trenutno zauzima poslednje mesto na tabeli.
U prošlom kolu je tim iz Kordobe odigrao još jedan jako loš meč na gostovanju kod Independientea iz Medeljina, a taj duel je domaća ekipa rešila u svoju korist rezultatom 1:0, što je bio drugi uzastopni poraz za Jaguares.

Pasto

Što se tiče Pasta, pre svega treba napomenuti da ovaj tim važi za jednu od najboljih gostujućih ekipa, ali je utisak da je ova ekipa malo to pokvarila u prošlom kolu kada je potpuno zasluženo poražena na gostovanju kod Miljonariosa.
Taj duel je završen rezultatom 2:0, a bio je to ukupno četvrti poraz za Pasto koji se trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli.
Pre toga je ovaj tim odigrao dva fantastična meča i uspeo da veže pobede protiv Kaldasa i Deportivo Kalija.

Naš predlog

Jaguares ima ogromnih problema na strani, međutim, ova ekipa pruža izuzetno dobre partije na svom terenu i najviše zbog toga timu iz Kordobe i dajemo prednsost na ovom susretu i preporučujemo vam da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.