Sreda, 29/03 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
29/03Crvena Zvezda vs ValenciaUkupno pogodaka - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Manje 161.50
9 / 10 Ulog
27/03/2023 11:33
Nada crveno-beli i dalje živi sve dok budu pobeđivali, prvi naredni poraz bi ih definitivno ugasio. Valensija u Beogradu gostuje u sredu u 19 časova.
Crvena zvezda

Previše oscilacija imala je Crvena zvezda tokom sezone da bi uspela da se plasira u Top 8 fazu. Uspevali su da dobiju Olimpijakos i Makabi na strati, ali su zato gubili na svom parketu od Albe, pa od Panatinaikosa dva puta i sada se tek vidi koliko im nedostaje makar jedna pobeda. Skor je trenutno 13-17, do kraja igraju sa Valensijom, Olimpijakosom i Fenerbahčeom na svom terenu, a gostuju samo kod Asvela u Vilerbanu, koji ionako nema šanse za Top 8.  Prošle sedmice u hali \'\'Aleksanadr Nikolić\'\' pala je Baskonija, a sada dolazi drugi španski predstavnik, ekipa Valensije, koju su crveno-beli pobedili u gostima i to kada su imali desetkovan sastav. I sada Ivanović ima problema sa rosterom, iz nejasnih razloga odložen je i meč ABA lige koji su trebali da igraju u nedelju u Baru, a povredu je protiv Baskonije obnovio Luka Vildosa, a van stroja je i dalje kapiten Branko Lazić. Fakundo Kampaco je odigrao neke sjajne mečeve i jasno je koliko je Zvezdi falio u onom periodu kada nije mogao da igra zbog kazne za klub.

Valensija

Ekipa Valensije je svoj najslabiji meč u Evroligi, bez konkurencije, odigrala baš protiv Zvezde na svom terenu. Bila je to jedna od najgorih utakmica koje je Bojan Dubljević odigrao u svojoj karijeri, ali se ni ostali nisu nešto posebno istakli, pa je Zvezda odnela bodove i pored desetkovanog sastava koji su imali u tom meču. Pet poraza u poslednjih čest kola u Evroligi čini se da su presudili ambiciji Valensije da igra u četvrtfinalu. Njima mesto u Evroligi nije zagarantovano u narednoj sezoni, ove su dobili specijalnu pozivnicu, a veliko je pitanje hoće li i za narednu, pogotovo ako ne budu među osam, a sva je prilika da neće. Imaju 14 pobeda i 16 poraza, za siguran plasman trebaju im sve pobede do kraja, ali bi uz neki krug mogli i sa tri. Posle Zvezde igraju još sa Žalgirisom i Barselonom na strani, kao i sa Virtusom na svom parketu. Težak je to raspored, a poraz u Beogradu bio bi i kraj nadanja.

Predlog

Ekipa koju predvodi Aleks Mumbru mora da pobedi u Beogradu. Mora i Zvezda, a jasno je da ko izgubi ostaje bez šansi za Top 8. Ulog je veliki, u prvom meču Valensija je podbacila, a Zvezda prijatno iznenadila. Kris Džons i Bojan Dubljević su uzdanice gostiju dok od spoljne linije zavisi i igra Zvezde. Biće tvrd meč pa predlažemo manje koševa od ponuđenne granice u kladionici MaxBet. Ona je na 161,5 poena, a za manje od tog broja kvota iznosi 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.