Sreda, 29/03 - Fudbal, Međunarodni, Međunarodne prijateljske utakmice
29/03Maroko vs Peru1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
27/03/2023 16:03
Sredinom ove nedelje nas očekuje pregršt veoma zanimljivih mečeva kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a tu je i nekoliko interesantnih prijateljskih duela. Jedan od njih je svakako susret između Maroka i Perua, koji je zakazan za 21:30h.
Maroko

Fudbaleri Maroka su igrali fantastično na Svetskom prvenstvu gde je ova ekipa mimo svih očekivanja na kraju zauzela četvrto mesto na tabeli što je nešto što aspolutno niko nije mogao da očekuje pre početka turnira.
Utisak je da su izabranici trenera Regragija nakon odličnih igara na Mundijalu sa dobrim partijama nastavili i posle toga pošto su pre samo nekoliko dana Ziješ i drugari nadigrali i savladali selekciju Brazila, a taj susret je završen rezultatom 2:1.

Peru

Što se tiče Perua, nažalost, ova selekcija je propustila Mundijal, i to pošto je na kraju kvalifikacija ovaj tim zauzeo peto mesto na tabeli, izborio baraž meč sa Australijom, ali su ipak Kenguri u tom dvomeču bili bolji i došli do plasmana na Svetsko prvenstvo.
U međuvremenu su Peruanci odigrali nekoliko prijateljskih mečeva a poslednji se desio pre samo nekoliko dana kada je ova selekcija doživela poraz na gostovanju kod Nemačke, pošto je taj duel završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je Maroko u ovom trenutku kvalitetnija ekipa, što je ova selekcija pokazala i u prošlom meču protiv Brazila, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.