Sreda, 29/03 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
29/03Vels vs LetonijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
27/03/2023 16:23
U utorak su na programu završni mečevi ovog prozora kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Velsa i Letonije. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Vels

Fudbaleri Velsa se nisu proslavili na Mundijalu u Kataru, međutim, svakako je primarni cilj za ovu selekciju bio plasman na najveću fudbalsku smotru.
U međuvremenu se od reprezentacije, ali i od aktivnog igranja fudbala oprostio Garet Bejl, što će bez ikakve sumnje biti nenadoknadiv gubitak za Velšane.
Inače, u prvom kolu kvalifikacija je ova selekcija remizirala na gostovanju kod favorizovane Hrvatske, i to nakon pogotka postignutog u poslednjim trenucima susreta.

Letonija

Od plasmana na Evropsko prvenstvo u Portugalu koje je održano 2004. godine, Letonija nije do sada još nijednom izborila plasman na veliko takmičenje, a veoma su mali izgledi da se to dogodi i ovog puta u konkurenciji Hrvatske, Turske i Velsa.
U prvom kolu su Letonci bili slobodni, pa se ova reprezentacija sastala u prijateljskom meču sa Ircima i bio je to jedan zaista fantastičan meč na kom smo videli čak pet golova, a na kraju je Irska slavila rezultatom 3:2, uz konstataciju da su gosti možda pomalo i neočekivano odigrali dosta dobar meč.

Naš predlog

Domaćin je apsolutni favorit na ovom duelu koji će nam po našem mišljenju doneti i dosta golova, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.