Četvrtak, 30/03 - Fudbal, Kolumbija, Primera A
30/03Deportes Tolima vs MillonariosUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
28/03/2023 15:38
Kolumbijska prva liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Tolime i Miljonariosa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 03:00h.
Tolima

Fudbaleri Tolime nakon ne baš dobrog starta šampionata u poslednje vreme pružaju izuzetno dobre partije, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i osmoplasirani Santa Fe, a za one koji ne znaju, ta osma pozicija je ujedno i poslednja koja na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje, što i jeste primarni cilj Tolime.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa ostvarila novi trijumf na svom terenu protiv Huile, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Miljonarios

Miljonarios je čak petnaest puta do sada osvajao titulu šampiona Kolumbije, što bez ikakve sumnje ovu ekipu svrstava u red glavnih favorita za osvajanje trofeja.
U ovom trenutku se popularni Milioneri nalaze na odličnom četvrtom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Ameriku de Kali.
Inače, u prošlom kolu je jedan od najtrofejnijih kolumbijskih klubova odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Santa Fea, i slavio rezultatom 1:2.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju dosta dobro u poslednje vreme, pa neće biti iznenađenje ukoliko nam ovaj susret donese dosta pogodaka, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.