Petak, 31/03 - Fudbal, Argentina, Primera
31/03Argentinos Juniors vs Godoj Kruz1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
28/03/2023 15:31
Argentinsko prvenstvo nam je u ranoj fazi donelo pregršt zanimljivih mečeva, a utisak je da nas nešto slično očekuje i ovog puta kada će Argentinos Juniors na svom terenu ugostiti Godoj Kruz. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Argentinos Juniors

Generalno, fudbaleri Argentinosa igraju sjajno ove sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz jedanaest osvojenih bodova.
Na osam odigranih susreta je trinaestoplasirani tim na tabeli ostvario tri trijumfa, isto toliko poraza i dva remija.
Inače, u prošlom kolu je Argentinos Juniors odigrao solidan meč na strani kod Lanusa na kom nije bilo pobednika, ali ni golova, pošto je krajnji rezultat bio 0:0.

Godoj Kruz

Što se tiče Godoja, i ovaj tim igra solidno na startu ovogodišnjeg izdanja najkvalitetnijeg ranga argentinskog fudbala, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na jedanaestoplasirani Argentinos Juniors, kod koga između ostalog i dolaze u goste u ovom kolu.
Na poslednjih pet mečeva fudbaleri Godoja su ostvarili dva trijumfa i tri poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan sjajan meč na svom terenu protiv Belgrana i bez većih problema slavila rezultatom 3:1.

Naš predlog

Argentinos Juniors na tri odigrana meča na svom terenu ima dva trijumfa i jedan remi, dok je Godoj Kruz vezao čak tri poraza na strani što je svakako jedan od glavnih razloga zbog čega vam ovde savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.