Petak, 31/03 - Fudbal, Španija, La Liga
31/03Mallorca vs Osasuna1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
28/03/2023 18:50
Od petka su na programu mečevi 27. kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Majorke i Osasune. Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.
Majorka

Fudbaleri Majorke su u prvom delu sezone pružali veoma dobre partije, međutim utisak je da kako vreme prolazi tako i ova simpatična ekipa pruža sve slabije igre.
Naime, na poslednja četiri susreta Majorka je bez trijumfa, a u tom periodu je jedanaestoplasirani tim na tabeli doživeo tri poraza uz jedan remi.
U prošlom kolu je najprijatnije iznenađenje prvog dela sezone doživelo novi poraz i to na gostovanju kod Betisa, a taj duel u Andaluziji je završen rezultatom 1:0.

Osasuna

I Osasuna igra nešto slabije u poslednje vreme nego što smo to navikli od ove ekipe, ipak, za svaku pohvalu je trenutno deveto mesto na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na sedmoplasirani Atletik Bilbao.
U prošlom kolu je tim iz Pamlone odigrao jedan katastrofalan meč pred svojim navijačima, pošto je Viljareal bez većih problema slavio sa 0:3.
Inače, na pet poslednjih susreta je Osasuna doživela tri poraza, jedan remi i ostvarila samo jedan trijumf, i to na gostovanju kod Sevilje u jednom fantastičnom meču koji je završen pobedom gostiju od 2:3.

Naš predlog

Posle nekoliko veoma loših mečeva mišljenja smo da je vreme za jednu dobru partiju Majorke na domaćem terenu gde ova ekipa inače pruža sjajne partije ove sezone, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.25

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.