Subota, 01/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
01/04Čelsi vs Aston Vila1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
29/03/2023 17:18
U subotu je fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Čelsija i Aston Vile. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Čelsi

Nakon neverovatnih ulaganja u letnjem i zimskom prelaznom roku svakako da smo dosta više očekivali od Čelsija koji se u ovom trenutku nalazi tek na desetom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje sva je prilika da Plavce naredne sezone nećemo gledati u Ligi šampiona.
U prošlom kolu je tim sa Stamford Bridža još jednom neprijatno iznenadio sve svoje navijače pošto je na svom terenu ova ekipa samo remizirala protiv Evertona, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Inače, na domaćem terenu su Plavci do sada ostvarili šest trijumfa, četiri remija i tri poraza.

Aston Vila

Kada se sve sabere i oduzme deluje da svi navijači Aston Vile imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se u ovom trenutku njihova omiljena ekipa nalazi na sredini tabele, tačnije na jedanaestom mestu uz isti broj bodova kao i desetoplasirani Čelsi kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je tim koji sa klupe predvodi Unai Emeri ostvario novi trijumf i to na svom terenu protiv Bornmuta, a taj meč je završen rezultatom 3:0.
Inače, na četiri poslednja meča tim sa Vila Parka ne zna za poraz, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila tri trijumfa i jedan remi.

Naš predlog

Iako Aston Vila igra sjajno u poslednje vreme mišljenja smo da je Čelsi pod moranjem i da bi bilo zaista previše kada ovaj prebogati klub ponovo ne bi došao do tri boda na svom terenu zbog čega vam najviše i savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusBet plaća sa kvotom 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.