Subota, 01/04 - Fudbal, Italija, Serija A
01/04Inter vs Fiorentina1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/03/2023 17:24
Serija A polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a ovog vikenda su na programu mečevi 28. kola. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Intera i Fiorentine, koji je zakazan za 18 časova.
Inter

I pored odličnih partija u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, mora se priznati da smo od Intera očekivali daleko više u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Simonea Inzagija nalaze na trećem mestu na tabeli i ukoliko nastave sa ovakvim partijama sigurno je da bi vlro lako milanski gigant mogao da ostane bez plasmana u elitno takmičenje.
U prošlom kolu su Neroazuri ponovo neprijatno iznenadili svoje navijače pošto su na Đuzepe Meaci poraženi od Juventusa rezultatom 0:1.

Fiorentina

Fiorentina poput Intera na jedan dosta dobar način predstavlja Italiju u evropskim takmičenjima, konkretno u Ligi konferencija, a na sve to su Ljubičasti konačno počeli da pružaju partije kakve se očekuju i u Seriji A.
Naime, u ovom trenutku se Luka Jović i drugari nalaze na devetom mestu na tabeli, a treba napomenuti da je Viola na četiri poslednja susreta u prvenstvu ostvarila isto toliko trijumfa.
Poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na stadionu Artemio Franki kada je Fiorentina bez većih problema savladala ekipu Lećea sa minimalnim rezultatom.

Naš predlog

Inter više nema prava na kiks, a na sreću im ovog puta u goste dolazi Fiorentina koja je poslednjih godina redovna mušterija na Đuzepe Meaci, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.