Nedelja, 02/04 - Fudbal, Francuska, Liga 1
02/04Monako vs StrazburUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
29/03/2023 17:34
I u nedelju je ponuda izuzetno bogata, a za vas smo ovog puta analizirali meč u kneževini gde će Monako ugostiti Strazbur. Početak ovog susreta je zakazan za 17:05h.
Monako

Fudbaleri Monaka igraju promenljivo čitavim tokom šampionata i kako sada stvari stoje vrlo lako ovu ekipu to može i koštati plasmana u Ligu šampiona, koja im je prošle sezone izmakla nakon što su u kvalifikacijama eliminisani od PSV-a.
U ovom trenutku se tim iz kneževine nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Lans, a poznato je da ta treća pozicija na kraju prvenstva donosi plasman u kvalifikacije za elitno takmičenje.
U prošlom kolu je Monako odigrao dobar meč na gostovanju kod Ažaksioa i slavio rezultatom 0:2.

Strazbur

Što se tiče Strazbura, svakako da smo od ovog tima očekivali daleko bolje partije u ovogodišnjem izdanju Lige 1, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na Okser koji se nalazi na sedamnaestoj poziciji koja je ujedno i poslednja koja na kraju šampionata znači selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je nekadašnji učesnik Liga Evrope konačno odigrao jedan dobar meč na svom terenu i slavio upravo protiv Oksera, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Monako nije konstantan ove sezone, dok Strazbur mora da pokuša da dođe do bodova i na ovom gostovanju, pa nam sve to obećava veliki broj pogodaka, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.