Nedelja, 02/04 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
02/04Rio Ave vs BenfikaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
29/03/2023 17:56
Portugalska Primeira polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Rio Avea i Benfike. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Rio Ave

Fudbaleri Rio Avea igraju dosta dobro u poslednje vreme, međutim to nažalost neće biti dovoljno za plasman u neko od evropskih takmičenja.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na poziciji broj osam, uz čak sedam bodova manjka u odnosu na petoplasirani Gimaraiš.
Na dva poslednja meča Rio Ave je ostvario isto toliko trijumfa. Sve je počelo od pobede na domaćem terenu protiv Žil Visentea, nakon čega je osmoplasirani tim na tabeli slavio i na gostovanju kod Santa Klare, pošto je taj susret završen rezultatom 0:2.

Benfika

Kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da Benfika na kraju dođe do titule šampiona Portugala i to prvi put posle čak četiri godine.
Naime, u ovom trenutku se popularni Orlovi nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak deset bodova viška u odnosu na drugoplasirani Porto, što bi po svemu sudeći trebalo da predstavlja i nenadoknadivu bodovnu razliku.
U prošlom kolu je tim iz Lisabona na najbolji mogući način iskoristio kiks Zmajeva koji su remizirali na gostovanju kod Brage i bez većih problema slavili na svom terenu protiv Gimaraiša, a taj meč je završen rezultatom 5:1.

Naš predlog

Svakako da je Benfika veliki favorit na ovom duelu, međutim, mišljenja smo da će i domaćin imati šta da poruči lideru na tabeli pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.