Ponedeljak, 03/04 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
03/04Stal Mielec vs Jagiellonia BiałystokUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
30/03/2023 17:49
Poljsko fudbalsko prvenstvo polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Stala i Jagelonije. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Stal

Fudbaleri Stala su u prvom delu šampionata pružali sjajne partije, međutim, sve to bi brzo moglo da se zaboravi zbog katastrofalnih partija u drugom delu prvenstva.
Naime, ova simpatična ekipa je na pet poslednjih mečeva u prvenstvu Poljske bez trijumfa, a u tom periodu je ovaj tim doživeo čak četiri poraza uz jedan remi.
U prošlom kolu je tim koji se trenutno nalazi na jedanaestom mestu na tabeli remizirao na gostovanju kod Šljonska, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Jagelonija

Što se tiče Jagelonije, mora se priznati da smo od ovog tima dosta više očekivali u ovogodišnjem izdanju Ekstraklase.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi tek na četrnaestom mestu na tabeli i ukoliko ovako nastavi Jagelonija će ozbiljno dovesti u pitanje opstanak u društvu najboljih, što se u prethodnih nekoliko sezona nije dovodilo u pitanje.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu ova ekipa je ostvarila jedan trijumf, tri remija i jedan poraz, a u prošlom kolu je Jagelonija remiziralan na svom terenu protiv Zaglebja, kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Oba tima igraju ispod svih očekivanja u poslednje vreme a deluje da će i jedni i drugi pokušati da slave na ovom susretu što nam potencijalno može doneti i dosta golova zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.