Ponedeljak, 03/04 - Fudbal, Španija, La Liga
03/04Valensija vs Rayo Vallecano1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
30/03/2023 17:59
Poslednji meč aktuelnog kola španske La Lige se igra na Mestalji gde će snage odmeriti Valensija i Rajo Valjekano. Početak susreta je zakazan za 21h.
Valensija

Svakako da ni oni najveći pesimisti nisu mogli da pretpostave da će Valensiaj pružati ovako slabe partije u ovogodišnjem izdanju španske La Lige.
Naime, u ovom trenutku se popularni slepi miševi nalaze na katastrofalnom osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
Deluje da nije previše pomogao ni dolazak legende kluba Rubena Barahe na klupu, pošto je u prošlom kolu Valensija doživela novi poraz i to na gostovanju kod Atletiko Madrida kada je bilo čak 3:0.

Rajo Valjekano

Fudbaleri Rajo Valjekana pružaju izuzetno dobre partije u ovogodišnjem izdanju španske La Lige, a trenutno je situacija takva da se ekipa iz Valjehasa nalazi na odličnom osmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i sedmoplasirani Atletik Bilbao.
U prošlom kolu su Falkao i drugari u jednom sjajnom meču na kom smo videli čak četiri gola remizirali na svom stadionu protiv Đirone, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Inače, do sada je na gostovanjima Rajo ostvario četiri trijumfa, četiri remija i pet poraza.

Naš predlog

Valensija više nema prava na kiks, barem kada je domaći teren u pitanju, i ukoliko želi da i naredne sezone igra u društvu najboljih ovaj tim prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.