Subota, 01/04 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
01/04RB Lajpcig vs Majnc 05Ukupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
30/03/2023 19:26
Posle ispadanja iz Lige šampiona Bikovi moraju da se posvete Bundesligi i izbore novi nastup u elitnom takmičenju. Meč protiv Manjca igra se u subotu u 15.30.
Lajpcig

U veoma lošem raspoloženju Bikovi su otišli na kratku pauzu. Prvo su izgubili od Mančester Sitija sa čak 7:0 na Etihadu i tako završili ovogodišnje učešće u Ligi šampiona, a onda su izgubili i u Bundesligi, i to na mestu na kom nisu smeli, u Bohumu. Na te dve utakmice nisu dali ni gol, a da sve bude gore u prvenstvu su izgubili tri puta na poslednjih pest mečeva. Ispali su iz zone plasmana u Ligu šampiona, trenutno se nalaze na petom mestu, ali imaju samo bod manje od Frajburga koji je četvrti, a nije daleko ni Union Berlin. Od Lajpciga se očekuje novi plasman u elitno evropsko takmičenje i sve osim toga dovelo bi do loše ocene za ovu sezonu. Ujedno, oni brane i trofej u nemačkom kupu, a prošlogodišnji trijumf u tom takmičenju bio je njihov prvi osvojeni pehar od osnivanja.

Majnc

Ako je neka ekipa bila u dobroj formi pre reprezentativne pauze, to je Majnc. Ovaj tim je bez poraza već šest kola, posle serije pd četiri pobede usledila su dva remija, ali se mora priznati da su prevazišli očekivanja. Situacija na tabeli za njih je takva da nemaju briga oko opstanka, a što se tiče plasmana u Evropu još uvek je rano o tome spekulisati. Zaostaju tri boda za Ajntrahtom koji je na šestom mestu, poslednjem koje vodi u Evropu, pa je to sigurno dostižna razlika, pogotovo ako nastave sa igrama kave su ružali pre pauze. Na četiri gostovanja u drugom delu sezone Majnc je izgubio samo u Berlinu od Uniona, a pobedio je Bajer u Leverkuzenu. Dva puta su remizirali, sa Štutgartom i Hertom.

Predlog

Čini se da je Majnc u ovom momentu najnezgodniji rival za Lajpcig. Dolaze gosti poptupo rasterećeni posle serije dobrih rezultata, dok je za Bikove pobeda imperativ. Naravno da je Lajpcig kvalitetniji tim, ali u Bundelsigi to često nije presudno. Izbeći ćemo konačan ishod za ovaj duel i predložiti golove. Njih bi trebalo da bude barem tri, a za 3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.67.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.